FAQ
HOEVEEL KOST EEN FOTOSHOOT ?

Een fotoshoot in studio of op locatie heeft u al vanaf € 145,00.
Vraag gerust naar de mogelijkheden via m’n contactpagina.

 

WAT ONTVANG IK VOOR DEZE PRIJS ?

Deze prijs omvat de fotoshoot, de professionele bewerking van geselecteerde beelden alsook de aanlevering van de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk op USB of via WeTransfer. U ontvangt deze beelden ook in lage resolutie, met discreet watermerk, die u kan gebruiken op sociale media.

 

HOEVEEL KOST EEN HUWELIJKSREPORTAGE ?

Meestal werk ik met 3 prijzenpakketten. Afhankelijk van het aantal uur dat er dient gefotografeerd te worden, kiest u voor pakket 1, 2 of 3. Maar elke trouw is anders, iedereen heeft zijn specifieke wensen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een verlovingsshoot voordien. Daarom neemt u best vrijblijvend met mij contact op voor meer info.

Ongeacht de gekozen formule, ontvangt u als extra een handig pocket fotoalbum met de leukste foto's van jullie huwelijksdag, ideaal om mee te nemen naar vrienden of kennissen.

 
KAN IK FOTOALBUMS / FOTOAFDRUKKEN BIJ JOU BESTELLEN  ?

Ja hoor, ik kan u een ruime keuze aan albums aanbieden. Ook vergrotingen van uw favoriete foto's als muurdecoratie is mogelijk (afdruk op linnen, forex, dibond, …).

 
IK WIL IEMAND EEN CADEAUBON VOOR EEN FOTOSHOOT CADEAU DOEN. KAN DAT ?

U kan bij mij een cadeaubon voor een fotoshoot verkrijgen door een eenvoudig mailtje naar mij te sturen met uw gegevens en het soort shoot dat u wenst. Ik bezorg u dan de betalingsdetails. Na ontvangst van het bedrag, stuur ik u de cadeaubon op.

 

Heeft u nog vragen ? Bel me, schrijf me, …